Ελάτε για μια αξέχαστη εμπειρία !

Οι δραστηριότητες στο Αγνάντι θα κάνουν εσάς και τα παιδιά σας να θυμάστε για πάντα αυτή την επίσκεψη

 

Ιππασία στο δάσος ή γύρω από τη λιμνούλα για τα παιδιά

Ζήσε την ελευθερία, πιάσε γερά τα χαλινάρια και κάλπασε στα μονοπάτια της φύσης. Τα άλογα σε περιμένουν να ζήσεις μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Κάνε βόλτα σε υπέροχες διαδρομές στο δάσος και για τα παιδιά σε προστατευμένη περιοχή με οδηγό. 

 

Γουρούνες 4Χ4 Off Road

Σου αρέσει ο θόρυβος και η δύναμη της μηχανοκίνησης; Οδήγησε τη "γουρούνα" που σου ταιριάζει στους απέναντι λόφους που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου και θα σου προσφέρουν την ικανοποίηση που έψαχνες οδηγώντας μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον. 

 

Μπάσκετ

Παίξε μπάσκετ στον καθαρό αέρα. Ζήσε την ομαδικότητα και τη συγκίνηση του παιχνιδιού σε ένα γήπεδο φτιαγμένο για σένα, με όλη την άνεση και την ασφάλεια ενός σύγχρονου γηπέδου. 

 

Η τοξοβολία είναι για όλους.

Χτύπα στο κέντρο, ζήσε χαρούμενες στιγμές μόνος ή με την παρέα σου. Κάνε το βέλος προέκταση του εαυτού σου. Διοργάνωσε τον δικό σου διαγωνισμό και πάρε τους περισσότερους βαθμούς.

 

Είσαι λάτρης του κανό;

Απέδειξέ το. Κάνε κουπί όσο πιο γρήγορα μπορείς, κάνε το γύρο της τεχνητής λίμνης σε χρόνο ρεκόρ. Μπορείς να παραβγείς με τους φίλους σου, ή να απολαύσεις την ομορφιά του τοπίου πάνω στο διθέσιο κανό. Οι μαμάδες δεν ανησυχούν: Η λίμνη είναι αβαθή. 

 

Ποδήλατο !

Η αγάπη για το ποδήλατο δεν ξεχνιέται όποιο άθλημα κι αν σ'αρέσει. Χωρίς τον θόρυβο και τον συνωστισμό της πόλης ακολούθησε τον δρόμο που θέλεις. Εύκολος ή δύσβατος, όπου και να πας η φύση είναι πανέμορφη γύρω σου. 

 

Ping pong

Το ping pong δεν είναι μόνο γι αυτούς που ξέρουν να παίζουν. Σου χαρίζει ατέλειωτες ώρες χαράς ακόμη κι αν δεν ξέρεις καν τους κανόνες του παιχνιδιού. Τα μπαλάκια είναι άφθονα και οι ρακέτες σε περιμένουν να τις σφίξεις γερά στο χέρι σου. 

 

Παιδική χαρά

Για τους μικρότερους, ένας σύγχρονος προστατευμένος χώρος με γκαζόν τους περιμένει. Γεμάτος με παιχνίδια που πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας ενός σύγχρονου παιδικού πάρκου περιμένει τις χαρούμενες φωνούλες των προνηπίων και δημοτικού. 

 

Επιτραπέζια

Επιτραπέζια παιχνίδια Μήπως είσαι ο τύπος που του αρέσει να εξασκεί το πνεύμα και τα... δάχτυλα; Είσαι τυχερός, ή εφαρμόζεις νέες στρατηγικές; Οπως και να'χει σε κάθε τραπέζι στον κάτω όροφο θα βρεις το επιτραπέζιο παιχνίδι που σε εκφράζει.